Okolí budovy

Pokud nejste zrovna hokejovými nadšenci, můžete se v okolí zabavit i jinak. Zde je pár tipů, jak využít volný čas, když vám manžel zrovna utekl na hokejový zápas HC Slavia.

PARKOVÁNÍ

Nemusíte se trápit zdlouhavým hledáním toho pravého parkovacího místa. Hned před zimním stadionem se nachází parkoviště a pokud vám nevadí dát za stání pár kaček na hodinu, volba je jasná. Pokud by se však stalo, že přijedete těsně před zápasem a parkoviště bude již plné, zkuste najít místo v přilehlých ulicích (Vladivostocká, Na Hroudě).

DSC_0002

Parkoviště před stadionem. Autor: Kateřina Hrabáková.

RESTAURACE NAD LEDEM

Hned nad ledovou plochou za brankou hostujících se nachází útulná restaurace, jak jinak než s hokejovou tématikou. Restauraci ocení především tatínci, kteří své potomky právě odvedli na trénink. Ať už máte chuť na burger, pravou českou svíčkovou, něco sladkého nebo jen pivko, určitě se vám zde bude líbit. Ratolesti pod kontrolou a k tomu dobré jídlo a pití? Co víc si přát!

HOTEL SLAVIA PRAHA

Pokud nejste z Prahy a chcete v okolí přenocovat, kousek od zimáku naleznete tříhvězdičkový hotel. Pokud byste zde hledali luxus, asi se nedočkáte. Hotel se prezentuje jako levný, a to také odpovídá vybavení pokojů. Na druhou stranu máte v ceně i skromnou snídani.

PLAVECKÝ STADION SK SLAVIA

Kromě hokeje jde v okolí sportovat i jinak. Hned vedle zimního stadionu se nachází plavecký stadion. Ať už je zima nebo léto, zabavíte se tu vy i vaše děti. Plavečák v zimě toho upřímně moc nenabídne, pouze 2 kryté bazény, ale pokud se zde stavíte v létě, můžete se těšit i na venkovní bazén 50m, dětský bazén a také tobogán.

 

Katka

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář